Hodnocení obchodu

4,6 127 hodnocení
Přidat hodnocení
5
113x
4
4x
3
2x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
| 2.1.2018 15:49
+ Vstřícné jednání
+ Bleskové dodání a to dokonce v předvánočním shonu!!!!
- NIC!!

| 11.12.2017 20:41
+ ochota

| 10.12.2017 13:37
+ Velmi velký výběr !
+ Krásné zboží
+ Super ceny

Velmi ochotný přístup . Vše vyřešeno po telefonu jak objednávka tak
| 9.12.2017 07:10
Super obchod,poradenství po telefonu,rychlé dodání.Doporučuji.Mirek
| 3.12.2017 08:44
- nedodali jste alkoholtester

| 27.11.2017 10:22
Rychlé dodání
| 4.10.2017 05:52
+ Kvalitní luxusní zařízení
+ Atraktivní vzhled

| 12.9.2017 15:12
Perfektní reakce na vše.
| 6.9.2017 08:59
Vemil spokojená s výrobkem i s komunikací, vše bylo rychlé a perfektně vyřízené :-) max. spokojenost. Doporučuji.
| 4.9.2017 14:17
+ Zkušenost byla první a s nákupem jsem byla maximálně spokojená.

| 30.8.2017 08:28
Úžasná rychlost při vyřízení objednávky, stránky srozumitelné i pro naprostého pivního laika.
| 6.8.2017 13:41
+ Neuvěřitelně krátká doba dodání

Velice kvalitní zboží.
| 30.7.2017 10:23
Doručili do druhého dne přímo na oslavu, přesně, jak jsem potřeboval.
| 27.7.2017 09:26
+ Osobní přístup. Při chzbě v objednávce bezproblémová výměna zboží.

| 25.7.2017 08:11
v klidu z domova
| 21.7.2017 20:52
+ bleskovy servis, zbozi jiz druhy den

| 10.7.2017 15:12
+ Skvěle vytvořené stránky eshopu

| 7.7.2017 16:56
Po telefonické dohodě s obchodem a následném odeslání objednávky e-mailem probíhalo všechno přesně dle dohody. První použití chladícího zařízení zcela bezproblémové, naprostá spokojenost.
| 3.7.2017 21:12
+ velmi dobrý přístup
| 2.7.2017 10:23
Ochotné a profesionální jednání, nejedná se pouze o přeprodej, prodejce produktům, které prodává prostě rozumí..
| 20.6.2017 17:39
+ rychlost
- žádné

perfektní
| 20.6.2017 15:15
Vřele doporučuji.
| 10.6.2017 16:55
+ Chlazení bylo ve slevě
+ Bezstarostný nákup :-)

| 1.6.2017 15:10
+ kvalita
- žádné

velmi dobrý
| 13.4.2017 06:10
+ Rychlé jednání
- Žádné

Doporučuji tento obchod
| 11.4.2017 12:47
+ .
- .

.
| 10.1.2017 14:44
- Problémy byly s dodávkovou službou PPL

| 6.1.2017 12:54
+ výborná komunikace a ochota

| 26.11.2016 13:34
+ Dobrá nabídka a zcela pravdivá a rychlé jednání,včetně dodání zboží až do domu.
- nejsou

Myslím,že je solidní a jeho nabídka je široká a co je důležité,nikterak přemrštěná,co se týče finančních nákladů.Velmi dobré.
| 21.11.2016 10:53
+ Rychlost
- ne

Doporučuji
| 4.9.2016 21:13
Bez závad
| 4.9.2016 12:11
- přepravní společnost bych vyměnil děkuji Ignác

| 5.8.2016 12:06
Objednávka byla vyřízena obratem, bez problému. Jedné co je špatně je dárek zdrazma - alkohol testr je nefunkční
| 2.8.2016 11:34
+ Přehlednost eshopu.
+ Super ceny.
+ Výborná komunikace s prodejcem.
+ Bleskové dodání zboží.
- Nic.

Kupoval jsem zde poprvé a musím ocenit ochotu a vstřícnost prodejce. Oceňuji také rychlost dodání zboží a perfektní balení. Ke zboží byl přibalen malý dárek.
| 11.7.2016 13:17
+ rychlost
- žádné nemá

doporučuji
| 28.6.2016 11:19
+ Vždy jsem se dovolal a dostal požadované informace. CZ návod mi obratem zaslali.
- CZ návod by mohl být součástí dodávky, ale obratem mi ho poslali.

Spolehlivý, rychlý.
| 25.4.2016 10:27
- Nelze platit kartou při objednávce na dobírku.

| 16.9.2015 07:58
Perfektní komunikace,zboží přišlo včas a v poořádku. Doporučuji
| 7.9.2015 20:09
+ Rychlost, kvalita.

| 29.8.2015 18:36
+ Perfektní domluva, skvělá spolupráce...

| 28.8.2015 08:49
+ komunikace a pomoc při výběru

poradí a pomohou při výběru, když si člověk neví rady
| 28.8.2015 05:44
-komunikace perfektní -rychlost dodání perfektní -vstřícné a solidní jednání -doporučuji tento e-shop k nákupům
| 15.8.2015 11:10
+ Přehlednost a zboží skladem.
- Nevím

Doporučuji
| 7.8.2015 09:12
+ Velký výběr
+ Obchod je zaměřen přímo na chlazení
- žádnou jsem nenašel

Obchod je zaměřen na pivní chlazení Velký výběr Doporučují přehledné stránky, rychlá dodávka
| 27.7.2015 15:33
+ Je to z pohodlí domova
+ Když jsem se podíval na Vaše stránky, tak mě zaujaly Vaše ceny.Tenhle komplet bych jinde za tu cenu nekoupil.

1) dobré ceny 2) rychlé vyřízení objednávky 3) ano 4) protože jsem spokojen s kvalitou a rychlostí s jakou byla moje objednávka vyřízena
| 19.7.2015 11:34
+ Dokonale zabalené, kopletní.
- Kontakt s PPL

V dané oblasti je to nejlepší volba
| 28.6.2015 21:22
+ Vše si v klidu mohu prohlédnout
- ...

Mohu jen doporučit
| 10.3.2015 09:25
Byl jsem moc spokojen s nabidkou a rychlou dodaci lhutou.
| 5.12.2014 16:51
+ Pohoda a cena
- Nic

Doporucuji
| 26.11.2014 12:43
+ Super.pomoc pri nejasnostech,
- Zadne

Velmi vstricne jednani,proste super
| 29.8.2014 12:32
+ rychlost, ochotu, vstřícnou komunikaci
- nevím o nich

Ochotní, rychlí, spolehliví
| 24.8.2014 21:18
rychlé jednání
| 12.8.2014 07:48
+ Poměrně široký výběr a rychlost obchodu.
- Žádné jsem neshledal.

Zkus a uvidíš!
| 19.7.2014 11:01
Mohu jen doporučit !!!
| 15.7.2014 13:01
+ rychlost dodávky
- nevím o žádných

Super, super, super !!!!!!!
| 13.7.2014 14:36
+ rychlost
+ kvalita
- žádné

bezproblémový
| 7.7.2014 20:48
+ nákup z domova

jednoduchý nákup a dovozem doddmu
| 7.7.2014 10:33
+ Kvalitu, rychlost a spolehlivost.
- Malá reklama.

Vřele doporučuji.
| 1.7.2014 14:24
+ Rychlost, přehlednost stránek,naprosto bez problémů.
- Nemá

Mohu jen doporučit.
| 16.6.2014 11:50
+ Komunikace a přídná pomoc při prodeji - odborná pomoc

Jsem velice spokojen a doporučuji. Cenaodpovídá kvalitě a prodej na velice profesionální úrovni.
| 29.5.2014 12:15
+ Přehledné stránky, rychlá komunikace ,vstřícné jednání

Výborný obchod .Doporučuji
| 16.5.2014 20:07
+ Velice vstřícné jednání, rychlost, ochota, profesionalita, velký výběr zboží.
- Nic

Vřele doporučuji ! !' !
| 13.5.2014 08:57
+ rychlost dodání zboží

| 5.5.2014 09:54
+ RYCHLÉ JEDNÁNÍ

Bylo to poprvé, nejsem zklamán.
| 2.5.2014 21:12
Výborný obchod
| 19.3.2014 16:03
DODACÍ LHŮTA KRÁTKÁ. PŘI TELEFONNÍM HOVORU VELICE OCHOTNÝ PRODEJCE. VEŠKERÉ MÉ DOTAZY ZODPOVĚDĚL A VYSVĚTLIL. PIVNÍ CHLAZENÍ FUNGUJE BÁJEČNĚ. DOPORUČUJI :-)
| 13.3.2014 09:03
+ Zpětné telefonické potvrzení přijetí objednávky a následně přijaté platby
- neznám

Doporučuji, patří opravdu k těm velmi solidním.
| 8.3.2014 09:59
+ objednám aníž bych udělal krok.
- Vyplatí se jenom pro vyšší cenové ralace

pokud se jedná o drobnost tak se navyplatí jinde zboží nebylo k zakoupení cena zboží byla 40.-kč zaplatil jsem s dopravou přes 200.-kč. Obchod doporučuji,ale pro dražší zboží. Objednávky jsou bez problému doporučuji ostatním.
| 9.12.2013 17:25
+ Kvalitní zboží.
+ Výborná komunikace
+ Měli zboží, které jsem požadovala za rozumnou cenu.

Zboží za rozumnou cenu. Výborná komunikace. Ochota. Rychlé vyřízení. Obchod všem doporučuji.
| 9.12.2013 08:32
+ velký výběr zboží, přijatelné ceny, spolehlivé jednání

Nákup byl rychlý, jednání obchodu velice korektní. V průběhu obchodu jsem byla vždy informována o stavu své objednávky a přibližném termínu jejího vyřízení. Byla jsem velice mile překvapena a rozhodně bych tento obchod doporučila i svým přátelům.
| 24.8.2013 01:02
Vše super až po strhnutí ochranné samolepky jsem zjistil,že je boční strana promáčknutá na nerezovém obalu chlazení.Kazí to vzhled jinak super mašiny.Nevím co stím je to dost vidět!Že by nějaký bonus od výrobce?Tomu se asi nedá věřit!!!!Jinak vše funguje a maximální spokojenost prozatím.
| 23.8.2013 17:35
+ Přehlednost, rychlé vyřízení objednávky
- Žádné jsem nezaregistroval

Jednoznačně doporučuji
| 20.8.2013 19:20
+ kvalitu zboží.
- nejspíše žádnou.

Výborný nákup i servis ale člověk si musí za kvalitu připlatit..
| 19.8.2013 19:08
+ rychlost
+ spolehlivost
- nevím o žádných

velmi solidní obchod, slušné jednání, zboží dorazilo včas a v pořádku, doporučuji
| 19.8.2013 09:44
- drahé poštovné v součtu s dobírkou

| 15.8.2013 16:05
+ objednávka z domova

zkus a uvidíš
| 26.7.2013 16:59
+ přehledný katalog
+ dobré ceny
+ kvalitní komunikace
+ rychlost dodání
+ perfektní dopravce
+ ...a dárek je také příjemný

Hlavní důvod byla cena a rychlost dodání. Navrch dobrá rada, jak točit na dvě pípy z jedné bečky. Prostě prima jednání, rychlost dodání, dobrá cena, navíc dárek, také výborná domluva s dopravcem ohledně převzetí! Spokojenost po všech stránkách, určitě doporučuji.
| 26.7.2013 09:19
+ přehlednost, slušné ceny, příjemná a věcná komunikace
- nevím o žádné slabině

mohu všem doporučit
| 22.7.2013 10:36
+ Konzultace
+ Odborné rady
+ Osobní přístup
+ Rychlé jednání

Rychlé a solidní jednání.
| 15.7.2013 11:19
+ vyhovovala mi cena, chlazení, váha, design a včasné dodání
- neshledal jsem žádné, proto jsem pípu zakoupil u příležitosti narozenin zetě a mojí manželky, všichni jsme pivaři, takže je to takový rodinný dar

pípa je podle mých představ, jak svou velikostí, tak i designem a je lehká, není to takové monstrum, co jsme si zapůjčovali při nákupu sudového piva Slogan mojí manželky: "Pípa, jak má být, patří vám náš dík!"
| 13.7.2013 10:29
+ Rychlost, přehlednost
+ Nejlepší cena výčepních zařízení
- Nenapadá mě

Plně spokojen
| 12.7.2013 14:36
+ ochota,rychlost
+ cena a dostupnost

| 11.7.2013 14:19
+ -přehlednost druhů zboží
+ -srozumitelný popis
+ -ochota ihned poradit při objednávání
+ -přijatelné ceny
+ -doručení do 2 dnů

V tomhle obchodě jsme nakupovali poprvé a i přez to jsme si pivní chlazení bez problémů vyhledali,vybrali to správné,hned/v neděli/objednali a už v úterý pívečko čepovali.Všechno šlo jak po másle.Proto Vás chválíme a vřele všem doporučujeme.Tak na zdraví!
| 7.7.2013 21:12
+ super-rychlost

| 1.7.2013 09:45
+ Rychlost
- Nevím

| 1.7.2013 09:32
vstřícný
| 25.6.2013 10:32
+ Rychlé dodání.
+ Bezva cena.
- Žádné jsem nenašla.

Vřele doporučuji. Rychlé dodání. Bezva ceny.
| 24.6.2013 05:26
+ Zboží dorazilo hned druhý den po objednání.

| 20.6.2013 10:01
+ Zboží bylo nejlevnější a navíc s dárkem.
- Žádné jsem nezjistil.

Obchod jsem zjistil na internetu. Komunikace byla výborná a zboží bylo dodáno do dvou pracovních dnů a to v naprostém pořádku. Vřele doporučuji.
| 9.6.2013 14:43
+ S obchodem je velice dobrá komunikace. Ochotní, vstřícní, odborníci.

Objednala jsem pivní chlazení bez kompresoru a po obdržení zboží se mi to rozleželo v hlavě, že bych raději s kompresorem. Bez problémů proběhla výměna s poradenstvím. Dávám jedničku s hvězdičkou a plně doporučuji tento obchod.
| 6.6.2013 13:15
+ Dobrá cena
- Nevím

Doporučuji.
| 4.6.2013 15:38
Super, budu zde dál rád nakupovat.
| 2.6.2013 18:13
+ Rychlost

| 2.6.2013 15:10
Doporučuji!
| 28.5.2013 08:32
+ Skvělá komunikace s prodejcem, poradil a vše rychle vyřídil.

Seriózní.
| 9.5.2013 13:25
+ akční sleva

Vše OK
| 3.5.2013 10:28
+ rychlost

| 28.4.2013 10:19
+ - výběr
+ - rychlost dodání
+ - dobrá komunikace

Ok. Nenakoupil jsem zde prvně a ani naposled.
| 25.3.2013 18:32
+ Pohodlí z domova

| 11.3.2013 11:19
+ Výborná komunikace, poradenství

Velice doporučuji, jinde už tento druh zboží nakupovat nebudu.
| 25.2.2013 13:38
+ dodré ceny
+ dobrá komunikace
+ rychlé jednání
- na žádnou jsem nenarazil

Vybral jsem hlavně podle ceny,bonusu a kamenného obchodu.Ostatní už bylo velmi příjemné překvapení.
| 25.2.2013 06:40
+ přehledná a jasná nabídka, férové a vstřícné jednání
- žádné

doporučuji
| 18.2.2013 11:00
+ rychlost,prehlednost,cena,dobra komunikace
- zadna

obchod doporucuji-rychlost,prehlednost,cena,dobra komunikace
| 23.12.2012 19:32
Vše proběhlo naprosto bez problém ! Zboží myslím dorazilo do týdne.
| 19.11.2012 10:36
+ cena
- žádné

Jistota
| 6.11.2012 08:53
+ kompletnost objednávky sami posoudili a po telefonické konzultaci doplnili

odbornost a rychlost
| 2.10.2012 08:35
Jsem maximálně spokojená, mohu jen doporučit.
| 10.9.2012 10:05
Spokojená určitě doporučuji :)
| 30.8.2012 10:36
+ rychlost,cena,přehlednost
- o žádných nevím

vřele doporučuji
| 24.8.2012 09:01
+ rychlost
+ velice dobrá komunikace
+ přehlednost e-shopu
+ telefonické poradenství
+ ochota
- ---

naprostá spokojenost
| 13.8.2012 17:51
+ Rychlost, cena, spolehlivost

prostě perfektní.
| 13.8.2012 13:57
+ Až s údivem rychlost dodání zboží
- Na žádné jsem nepřišel

Solidnost a rychlost
| 10.8.2012 09:10
Doporučuji
| 9.8.2012 22:51
+ Cena nabízeného zboží a přístup prodávajícího.
- Naní zde možnost platby kartou při osobním odběru.

Obchod doporučuji. A to jak k cenám nabízených výrobků, tak i k přístupu při osobním jednání. Jednal jsem telefonicky i osobně a přístup byl profesionální a vlídný.
| 9.8.2012 20:55
+ Dobrá cena, kvalitní zboží, úžasná rychlost dodání, prostě 100%
- Žádné nemohu uvést.

Mohu jen doporučit.
| 21.7.2012 19:59
+ v klidu si vybrat zboží a prohlédnout
+ velmi dobré ceny u zbožího

| 17.7.2012 09:25
+ Výborná, rychlá a příjemná komunikace.
+ Bleskové dodání.
+ Maximální splnění zákazníka.

Určitě doporučuji ostatním zákazníkům. Bleskové dodání. Maximální splnění zákazníka. Výborná, rychlá a příjemná kumunikace. Vyhovění požadavků zákazníka. Rychlý a bezproblémový obchod!!!
| 11.7.2012 13:51
+ rychlost

| 22.6.2012 09:54
pro mě jako laika v oboru chlazení vše bylo před nákupem úžasně vysvětleno děkuji,s výčepním zařízením jsme zatím maximálně spokojeni.
| 17.6.2012 00:36
+ jednoduche a rychle
- snad by nebyla spatna moznost platby kartou nebo pay pal

nejcastejsi odkaz na netu pri zadani pivni chlazeni nemuzu si stezovat kdyz jsem ho doporucil znamym tak proc ho nedoporcit ostatnim
| 8.6.2012 06:52
+ nejlepší cena,supr jednání s operátorem
- nevím

jeden zmala fakt dobrých obchodu
| 7.6.2012 15:29
+ cena

| 8.5.2012 22:41
+ překvapila mě pružnost a absolutní spolehlivost - děkuji

doporučení od známého operativní jednání, průběžná informovanost o pohybu zbozží doporučuji všem
| 3.5.2012 09:31
+ cena
+ přehlednost
+ služby
- špatná osobní dostupnost (individuální záležitost)

jednoduchý nákup za dobrou cenu
| 30.4.2012 07:39
+ rychlost
+ komunikace se zakaznikem

| 8.4.2012 19:52
- Bylo by vhodné nabízet související zboží

| 7.4.2012 21:21
+ množství nabídek
+ cena

spokojenost
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.