Vážení zákazníci. V souvislosti s usnesením vlády funguje provozovna pouze pro expedici internetových objednávek. Zboží doručujeme pomocí přepravních služeb DPD nebo PPL. Pro platbu doporučujeme využít platbu zálohovou fakturou. Tu obdržíte v momentě, kdy bude zboží připraveno k expedici (neplatíte dopředu něco, co nelze dodat). Na zálohové faktuře je QR kód. Bankovní mobilní aplikace umožní oskenováním QR kódu automaticky načíst platební údaje, takže můžete zaplatit jednoduše, rychle a bezchybně.

Hodnocení obchodu

5,0 549 hodnocení
Přidat hodnocení
5
537x
4
10x
3
2x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LR Avatar autora Lucie Raithel | 24.1.2021
Dobrý den, před Vánoci jsem potřebovala pomoci s objednávkou (pivní chlazení). Zavolala jsem na poslední chvíli na uvedené tel. číslo a ozval se mi velmi milý pán, který i přes stěhování a zavření prodejny před Vánoci mi vyšel vstříc. Poradil mi ohledně chlazení a dokonce mi dárek stihl přijít včas , abych ho mohla dát pod stromeček :). Chlazení je luxusní a splňuje vše co jsem chtěla :) a pivíčko nemá chybu :-*. Tím to Vám děkuji a jsem ráda, že jsem mohla nakupovat zrovna u Vás. A mohu Vás VŠEM jen doporučit. S pozdravem R.L
MS Avatar autora Miroslav Suchánek | 17.1.2021
PM Avatar autora Pavel Mach s.h.r. | 17.1.2021
Sice přišlo až po Silvestru, ale sud se dopil.
JK Avatar autora Jiří Kratochvíl | 28.12.2020
Avatar autora | 20.12.2020
Avatar autora | 14.12.2020
L Avatar autora Lukáš z Vinohrad | 13.12.2020
Nejlepší !!! ;)
I Avatar autora Ivan | 10.12.2020
Velmi Spokojen
P Avatar autora pavel | 10.12.2020
velmi dobrý
Avatar autora | 9.12.2020
+ Velmi rychle odeslani objednavky

Potrebovala jsem s objednavkou pomoct a na telefonnim cisle byl velmi prijemny pan, ktery mi opravdu pomohl.
JK Avatar autora Jindřich Kalda | 4.12.2020
Skvělé vyřízení objednávky nemá chybu. Všem doporučuji
Avatar autora | 4.12.2020
Avatar autora Marcela. Škampová | 29.11.2020
Super rychlé vyřízení objednávky. Objednala jsem ve čtvrtek brzy ráno a v pátek dopoledne jsem měla zboží doma. Zatím jsem pivní zařízení nevyzkoušela , je to dárek pro manžela ke kulatinam , tak snad bude spokojený.
ML Avatar autora Miloš Lamačka | 26.11.2020
Objednal jsem rychle a za chvilku mě zboží dorazilo domů. Naprostá spokojenost i s dodaným zbožím i cenou. V případě potřeby využiji k nákupu tento e-shop. Doporučuji
F Avatar autora František | 20.11.2020
Avatar autora | 19.11.2020
Avatar autora | 10.11.2020
Dobrá komunikace, rychlost dodání.
Avatar autora | 8.11.2020
Avatar autora | 31.10.2020
V Avatar autora Vladislav | 26.10.2020

Stránka 1 z 28 , položek celkem: 557

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.